Ще з давніх часів повний місяць вважається дуже загадковим і містичним явищем, однак цього разу все зовсім не так. Особлива магія чисел повинна зробити 12 грудня (12.12) - днем потужної енергії. Супутник нашого блакитної домівки допоможе людям у виконанні найпотаємніших бажань, а також спонукає на визначення нових цілей. І звичайно, Місяць має стати головним джерелом мотивації.

Так, у четвер, 12 грудня, Луна пішла в Близнюки, тому виконувати бажання можна у різних сферах. Велике значення при цьому матимуть оточуючі нас люди. Важливо завершити всі справи на позитивній ноті. Саме тому 12 грудня необхідно приступити до вирішення цих проблем. Не можна сидіти в цей день без діла.

Космос і закохані, Naked Science
Космос і закохані, Naked Science

За словами астрологів, дуже корисно буде скласти плани на наступні два з половиною тижні. Нумерологи зазначають, що дзеркальна дата грудня — відмінний час для планування, підвищення енергетики та позбавлення від ліні та апатії.

В цей день корисними виявляться медитації, молитви, походи до храму, спілкування з близькими людьми та особисті захоплення. Єдине, що вам варто пам'ятати про цей день чітко і ясно, — не варто сидіти склавши руки. Потрібно більше мріяти, більше діяти, працювати. Дуже позитивними стануть покупки. Можна зробити приємний сюрприз коханій людині на новорічні свята, придбавши подарунок у цей день.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, ворожка порадила, як правильно носити прикраси: на щастя чи на біду.

Як повідомляв Знай.uа у Запоріжжі презентували яскраве козацьке фентезі: шах і мат, "Володар перснів".

Знай.uа писав, "Великий брат стежить за тобою": привиди з почуттям гумору, які не дають спокійно жити людям.