Зеленський задумав спростити видачу українського громадянства росіянам

Президент Володимир Зеленський подав на розгляд до Верховної Ради законопроєкт про спрощення отримання громадянства України тим, хто відбував військову контрактну службу в ЗСУ або переслідується у Росії.

У проєкті закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо питань громадянства" хочуть звільнити від обов'язку подавати зобов'язання припинити іноземне громадянство під час набуття громадянства України, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський пообіцяв зробити це з Путіним 10 разів, у Кремлі відповіли

У Кремлі відреагували на нещодавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто разів потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим. Заяву зробив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков порадив українському президенту "загалом не підіймати цю тему"

Європа продовжила санкції проти Росії після зустрічі Зеленського з Путіним

Європейський Союз продовжив санкції проти Росії. Глави держав і урядів країн Євросоюзу підтримали продовження дії економічних санкцій проти Російської Федерації ще на 6 місяців.

Таке рішення було прийнято в перший день зустрічі на вищому рівні в Брюсселі, після результатів Нормандського саміту.

У Авакова сказали, кому вигідне вбивство Шеремета

У слідства є "коло певних осіб", які можуть мотивовано й аргументовано підозрюватися в тому, що вони виступали замовниками вбивства Павла Шеремета.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко.

На запитання звідки ″ростуть ноги″ у замовників вбивства і чи присутня тут ″рука Кремлі″, про що говорилося раніше, радник Авакова сказав, що зараз не хоче "фантазувати" і обговорювати можливість причетності Росії до замовлення вбивства Шеремета, однак додав, що подібні речі йдуть на користь держави-агресора.

Нові умови отримання пільг і субсидій: в Мінсоцполітики озвучили правила

Згідно з останніми даними, субсидію на оплату житлово-комунальних послуг розраховано і перераховано трохи більше, ніж 3 млн домогосподарств.
Та, як не крути, а діляться вони на 2 категорії – "щасливчиків", що отримали "бонус" без зайвих зусиль, і ті, кому довелося спочатку успішно пройти перевірку. Як виявилося, до частини домогосподарств, яким він перераховується і перепризначається в автоматичному режимі, увійшли ті, хто отримував субсидію в минулому опалювальному періоді і в травні її отримали автоматично, без необхідності повторного звернення.