Стало відомо, що у центрі Києві заради кортежу глави української держави Володимира Зеленського перекривали дорожній рух. Відповідне відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив користувач Віктор Яковлєв.

Володимир Зеленський

Відповідно до опису під відеороликом, президент України прямував до ефіру телеканалу "1+1".

Слід зазначити, що ролик викликав масу негативних коментарів. Зокрема, Зеленському нагадали про його кіношному образі, а саме те, як він віддавав перевагу простому велосипеда.

Також сама автор даного відео була чимало обурена тим, що не змогла дістатися додому вчасно, тому вона не особливо соромилася в виразах.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зеля на велике едет на эфир Г+Г

Geplaatst door Yakovlev Victor op Vrijdag 13 december 2019

Нагадаємо, що глава держави Володимир Зеленський запропонував створити присягу для людей, які хочуть стати громадянами України.

Як повідомляв портал Знай.ua, кухар Ектор Хіменес-Браво здивував своїх шанувальників новою публікацією в мережі. Це й не дивно, адже на опублікованому знімку разом з Ектором з'явився український президент Володимир Зеленський, який днями провів зустріч з начальником кримських і донецьких терористів Володимиром Путіним.

Також портал Знай.ua писав, що глава держави Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді новий законопроект, який передбачає зміну Конституції України.