Дубілет стривожився лякаючою тенденцією України, у всьому винні лікарі: "Вони штучно..."

На днях міністр Кабміну Дмитро Дубілет виявив цікавий тренд українців, який стосується народжуваності. Так, він з'ясував, що три останні десятиліття мешканці України народжуються частіше у будень день. Відповідний пост він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Дубілет, фото - Информатор Tech
Дубілет, фото - Информатор Tech

Навка нахабно заявила про кохання з чоловіком онкохворої Заворотнюк, фото

Поки відома російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк продовжує відновлюватися клініці після операції, її чоловік, фігурист Петро Чернишов, працює в новому льодовому шоу Тетяни Навки. На сторінці даного проєкту у соцмережі Instagram з'явилося досить зворушливе фото зіркових партнерів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, фото: Новые известия
Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, фото: Новые известия

Заробітчанин втаємничив, де на українців чекає рай на землі: "Завжди з вами"

За останні кілька років Україна пережила декілька потужних хвиль імміграцій. Та й не секрет, що заробітчан з кожним днем стає все більше і більше. Люди опускають руки і не вірять, що вдома можна знайти щастя.

Саме тому варто звернути увагу на відверте зізнання відомого блогера, яке нещодавно було опубліковано на сторінці в Instagram "foris.blog".

Заробітчани, фото 24 канал
Заробітчани, фото 24 канал

Роздягнених дітей змусили стрибати із вікна школи: вчитель влаштував "незабутній" урок, відео

На днях в Новому Уренгої, що в Росії, місцевих школярів без верхнього одягу змусили пригати з вікон просто у сніг. Сталося це під час навчальної евакуації. Відповідний відеоролик з'явився на Youtube-каналі N24.

Зима в Україні, SkyscraperCity
Зима в Україні, SkyscraperCity

Кінець епохи Путіна, вибори на Донбасі та успіх України: Влад Росс озвучив пророцтво на 2020 рік

Грудень 2019 року добіг до свого екватора і незабаром люди відзначати новорічні та різдвяні свята. І не секрет, що практично кожен дорослий українець хоче знати, що чекає на нашу країну наступного року.

Звісно, ніхто не може дати прогноз зі 100% гарантією, однак є фахівці, прогнози яких постійно збуваються, таким є відомий астролог Влад Росс. Він відверто поспілкувався з українськими журналістами.

Путін
Путін