Українська співачка Ірина Федишин потрапила в лікарню з чоловіком після страшного ДТП. Інцидент трапився, коли команда артистки їхала з концерту у Шепетівці у Львів. Співачка розповіла про аварію на своїй сторінці в Instagram.

Співачка Ірина Федишин потрапила в аварію після концерту в Шепетівці. ДТП трапилася, коли Федишин зі всією своєю командою поверталися з концерту до Львова. Біля міста Рівне на нічній трасі в автомобіль української знаменитості на швидкості врізався мікроавтобус.

Пост Ірини Федишин, фото: Instagram
Пост Ірини Федишин, фото: Instagram

"Друзі, зі мною та моєю командою трапилася прикра пригода. Вчора, повертаючися з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Це дуже страшно... Ми готувалися здійснювати маневр, включивши заздалегідь лівий поворот. Водночас, інший пасажирський бус, перетнувши суцільну смугу, на швидкості "влетів" у наше авто. Удар був чималої сили. Через біль у м’язах, викликали швидку та провели ніч у лікарні. На щастя, все обійшлося травмами середньої важкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові ", - повідомила співачка. Ірина Федишин

32-річна Федишин розповіла, що всю ніч провела зі своїм чоловіком і за сумісництвом продюсером Віталієм Човником у лікарні. Також співачка подякувала всім за слова підтримки й зізналася, що лише зараз почала відходити від шоку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Пост Ірини Федишин, фото: Instagram
Пост Ірини Федишин, фото: Instagram

Пост Ірини Федишин, фото: Instagram
Пост Ірини Федишин, фото: Instagram

Пост Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Пост Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше співачка Ірина Федишин показала в мережі, як батрачить на городі: і сина підключила

Як повідомляв портал "Знай.ua", Влад Яма показав дещо пікантне і змусив фанаток червоніти

Також "Знай.ua" писав, що Джамала розкрила головну інтригу нового "Голосу країни": це вам не Федишин та Кудлай