У Зеленського сьогодні запустили тестування мобільного додатку "Дія"

Український уряд зробив перший крок до реалізації проекту "Країна в смартфоні" Українська влада запустила в бета-режимі мобільний додаток "Дія", першими стали доступні електронні водійські права і цифровий технічний паспорт на авто.

У понеділок, 16 грудня, заробила бета-версія мобільного додатку для водіїв "Дія". Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Журналіст навів шокуючі дані про вбивство Шеремета, які все міняють

У мережі з'явилася чергова інформація щодо резонансного вбивства українського журналіста Павла Шеремета. Так, з'ясувалося, що дівчина яка робила знімки камер і жінка, яка підкладала вибухівку, - ймовірно, це одне і те ж особа, пишуть журналісти "Слідства.Інфо".

Шеремет, фото Сьогодні
Шеремет, фото Сьогодні

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як зазначається, за замовленням українських правоохоронців відомий британський експерт Іван Бірч провів дослідження ходьби жінок, які зафіксовані камерами спостереження до того, коли стався вибух. І слід зауважити, результати вражають.

Чому пенсійний вік підвищують тільки жінкам

У зв'язку з пенсійною реформою пенсії в Україні вже в 2021-му році зможуть отримати за віком тільки ті жінки, які досягли шістдесятирічного віку. Поступовий перехід з 55 до 60 років почався в 2011-му році.

Пенсіонери, фото: Вісник
Пенсіонери, фото: Вісник

Нещодавно Комітетом Ради з питань соцполітики та захисту прав ветеранів було рекомендовано відхилити можливість виходу на заслужений відпочинок жінкам з 55 років при наявності страхового стажу 30 років.

Опубліковано повний текст законопроекту про зміни до Конституції України

Стало відомо, що в понеділок, 16 грудня, на офіційному сайті Верховної Ради оприлюднили текст невідкладного законопроекту №2598 про зміни в Конституції України щодо децентралізації.

Зеленський, фото - 24 канал
Зеленський, фото - 24 канал

Так, громаді хочуть надати максимум повноважень. Зокрема, орган місцевого самоврядування – рада громади. У ній є голова громади, який обирається на 4 роки. Рада формує виконавчий комітет, який буде здійснювати на місці цю місцеву політику.

Десятки тисяч українців змушені зимувати без субсидій

У 2019 році майже 80 тисяч українців не отримали субсидії. У Мінсоцполітики повідомили, що з травня 2019 року за пільгами звернулися близько 1,3 млн осіб. Але 6% з них заявки не задовольнили.

Віталій Музиченко, Знай.ua
Віталій Музиченко, Знай.ua

Кількість звернень для отримання субсидій за 2 місяці опалювального сезону у порівнянні з минулим роком зменшилася на 60%.