Російська актриса Христина Асмус після нещодавніх зйомок у секс-сцені у фільмі "Текст" поділилася неоднозначною світлиною.

Відповідне фото зірка опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Асмус змінила свій звичний образ на спортивний стиль. Акторка вбралася в майку кольору хакі й штани карго в тон з "родзинкою" на сідницях. Її сідниці були яскраво підкреслено вставкою синього кольору.

Христина Асмус, Peopletalk
Христина Асмус, Peopletalk

У підписі до публікації Христина розповіла правду про акторську професію. За словами знаменитості, насправді артисти люблять, коли їм дарують квіти на сцені в знак подяки за їх старання.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Я завжди приходжу в театр з квітами! 💐 Особливо якщо знаю когось із акторів. І вже тим більше, якщо мене запросили. Дарую і незнайомим артистам. Я вважаю це просто своїм обов'язком. Таким же як йти з подарунком на День народження 🛍 Актори працюють для нас по 3 години на сцені і я просто не можу не віддячити їм. Повірте, всі актори, які кокетують, що квіти або шоколадка не обов'язково — брешуть))) Це ого-го приємно!!!!!! 😌", - йдеться у дописі Асмус.

Користувачі не пройшли повз провокативної світлини й засипали Асмус компліментами:

Зазначимо, що у 2019 році на екрани вийшов фільм "Текст", де Христина Асмус виконала одну з головних ролей. Відео з постільною сценою з фільму стало поширюватися мережею. Після цього актрису почали і її чоловіка Гаріка Харламова почали цькувати, говорити про те, що пара розлучилася і подала на розлучення.

Користувачі почали масово труїти Асмус і Харламова за те, що заміжня жінка дозволила собі участь в таких зйомках.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.