Український бізнесмен, політичний експерт і журналіст Андрій Пальчевський розповів про мітингувальників під Верховною Радою і концерт в підтримку підозрюваного у вбивстві Шеремета.

Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Як писав наш великий співвітчизник: у мене одна дума, як би мені не зійти з розуму. Виходжу з дому – поряд з Верховною Радою стоїть вже майдановского розміру натовп проти президента, якого нещодавно всі так любили", - зазначає Пальчевський.

Він розповів, що на плакатах написано, щоб президент прислухався.

"Молоді люди розбирають якісь колки. Не знаю, за гроші вони чи ні", - припустив політолог.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Как тут не тронуться умом?

и... как тут не тронуться умом???

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 17 december 2019

Крім того, Пальчевський розповів, що в четвер або п'ятницю в Харкові буде великий музичний фестиваль на підтримку музиканта Рифмастера, якого підозрюють у вбивстві Шеремета.

"Я не можу зрозуміти, якщо він вбивав Шеремета про який тоді концерт в підтримку може йти мова. Якщо він не вбивав, чому його фактично в присутності президента зробили обвинуваченим. Так що Сковорода зі своїми віршами як завжди в точку", - пояснює Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський оцінив зустріч Зеленського з Путіним, висновок однозначний.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував заяви влади про подвійне громадянство.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський назвав головну умову посадки екс-президента.