2019 рік стрімко завершується і мільйони людей по всьому світу готуються зустрічати наступний рік, на який багато хто з нас покладають райдужні надії і мають значні плани.

Всі ми хочемо залучити на майбутній рік успіх, багатство і благополуччя. Однак, як це зробити? Спробуйте задобрити господаря 2020 року - білого металевого щура. У давнину народи створили певні ритуали, які тисячоліттями приносять в будинку по всьому світу удачу і процвітання.

У цій статті ми розповімо про те, чого варто очікувати в 2020 році і як залучити удачу на прийдешній рік.

2020 рік: чим він відрізняється від інших

белая крыса: источник:24smi.org

Грядущий рік буде високосний, що може зіграти проти багатьох людей, оскільки за давнім повір'ям довгі роки є складними і ризиковими. Період може стати кризовим і ризиковим для багатьох через що астрологи і знавці езотерики не радять починати важливі справи в високосні роки, оскільки ті мають великі шанси на провал.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Рік білого металевого щура: коли настає

белая крыса: источник: ivona.bigmir.net

Дата початку року білого металевого щура за китайським календарем припадає на 25 січня 2020 року. Саме тоді древній символ періоду вступає в свої законні права і починає правити енергіями на всій планеті.

2020 рік: як стати успішним

белая крыса: источник:rozetka.com.ua

У рік білого металевого щура для залучення успіху потрібно сконцентруватися на роботі і справах. На Сході тварина вважається вкрай важливим, оскільки є одним із символів розуму, витривалості, вірності і успіху.

Вважається, що рік щура буде вдалим для тих, хто сконцентрований на роботі, приділяє багато часу справах і сім'ї.

Символ року благоволить амбітним і діяльним людям, які вкладають в роботу не тільки фізичні сили, а й душу. Однак, щур нема уподобання тим, хто жадає швидкої наживи, а прихильна до накопичувачів.

Новий рік 2020: що не можна робити

белая крыса: источник: kanalukraina.tv

Заборони на рік металевої білої щур досить великі і стосуються багатьох аспектів нашого життя, з деякими з яких ми і постараємося розібратися в цій статті.

  • Заборонено шукати наживу;
  • Не можна ганятися за грошима;
  • Не сваріться з рідними по незначних приводах;
  • Не плетіть інтриги, ні будинку, ні на роботі;
  • Не сперечайтеся з начальством;
  • Не допускайте грубощів і думайте перед тим, як щось сказати;
  • Уникайте необачних рішень, які можуть принести збитки.

Правильно зустрічаємо Новий рік: заборони в переддень свята

белая крыса: источник: narodna-pravda.ua

Перед тим, як сісти за святковий стіл постарайтеся залагодити всі конфлікти, які виникли в році, що минає. Готуватися до нового періоду потрібно з чистим серцем і не бунтівної душею, щоб не притягнути старі проблеми в Новий рік.

Постарайтеся помириться з усіма, з ким ви були в смітті в 2019 році, що дозволить з упевненістю і позитивом дивитися в майбутнє.

Езотерики радять не давати грошей і не брати в борг у переддень свята, що може відлякати від вас грошові потоки на цілий рік і є прикметою ж майбутнього безгрошів'я.

Відмовтеся від робіт по ремонту одягу та взуття: шиття гудзиків, ремонту блискавок і іншого.

Будьте обережними при загадованіі бажань опівночі, оскільки частинка не може відлякати від вас позитивну енергію. Наприклад, формулюйте запитання, як я хочу бути багатим, а не бідним.

Під час підготовки святкового столу проявите акуратність і постарайтеся не порізатися, оскільки рани на Новий рік є ознакою прийдешніх хвороб і травм.

Обов'язково зробіть прибирання перед новим роком, тому що металевий щур любить чистоту і порядок і може образиться на непорядок у вашій оселі.

Не можна зустрічати господаря нового року з порожніми кишенями. Наповніть свої кишені дрібницею або паперовими грошима

2020 рік: заборони на свято

белая крыса:источник: narodna-pravda.ua

У період з 31 на 1 січня фахівці в сфері езотерики не рекомендують робити стрижку, обрізати нігті і навіть мити голову. Проводити б'юті-процедури потрібно виключно до настання темряви.

Намагайтеся надягати в новорічну ніч тільки новий одяг. Серед заборон варто назвати заборону на биття посуду, голосно співати і говорити, так як це може відлякати символ року - Щура.

Експерти також не радять зустрічати Новий рік у виключно жіночої компанії або на самоті.