В'ячеслав Соболєв з дружиною у залі суду, фото: Уніан
В'ячеслав Соболєв з дружиною у залі суду, фото: Уніан

"Якби чоловік не...": дружина депутата Соболєва розкрила правду про розстріл її трирічного сина

У понеділок, 1 грудня, кілер хотів убити депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, але поцылив у його 3-річного сина від третьої дружини Інни Соболєвої. Жінка розповіла, що поліція досі не провела експертизу поранення депутата.

ПриватБанк, Акценти
ПриватБанк, Акценти

Може торкнутися кожного: ПриватБанк нарахував українці майже 50 тисяч штрафу за 600 гривень боргу

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Ця історія почалася ще в далекому 2013 році, тоді клієнтка ПриватБанку оформила собі "Універсальну" карту для безготівкових розрахунків, з якою зняла 800 гривень. Незабаром частину грошей жінка повернула, але ще залишалася повинна 685 гривень, і не заплатила ці гроші. А через кілька років банк звернувся до суду, вимагаючи стягнути заборгованість у клієнтки разом зі штрафом та пенею, яка нараховувалася увесь цей час. Мова йде про суму 48,7 тисяч гривень.

Танкові навчання ЗСУ, Facebook
Танкові навчання ЗСУ, Facebook

Українець розробив унікальний шолом для танкістів: задіяна доповнена реальність і штучний інтелект

У вічній боротьбі броні зі снарядом незмінно програвала видимість поля бою у сторони, яка обороняється. Ветеран АТО Михайло Гречухін поставив собі на меті змінити правила гри. Він заснував стартап і створив унікальний шолом для танкістів.

Путін знайшов нового ″ворога″, фото з вільних джерел
Путін знайшов нового ″ворога″, фото з вільних джерел

Путін знайшов нового "ворога": обізвавши посла, агресор звинуватив Варшаву в розв'язуванні війни

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін різко висловився про посла Польщі в Німеччині і звинуватив Польщу в розв'язуванні Другої світової війни. Схоже, що Путін почав "ліпити" з Польщі нового ворога. Так, під час виступу на розширеній колегії Міноборони Росії і зустрічі з керівництвом Держдуми РФ Путін звинуватив Польщу в змові з лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером.

Тимофій Милованов, NewsOne
Тимофій Милованов, NewsOne

Міністр економіки Милованов похвалився зниженням рівня безробіття в Україні

В Україні на 0,7% знизився рівень безробіття в порівнянні з минулим роком. Про це розповів міністра економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов у своєму Facebook. Він запевнив українців, що за останній рік рівень безробіття знизилося аж на цілих 0,7%. Міністр написав, що рівень безробіття серед українців у віці від 15 до 70 років знизився до 7,3%, хоча в ІІІ кварталі 2018 року цей показник становив 8,0%.