У королівській родині існує цікава різдвяна традиція. В час різдвяних святкувань члени монаршої родини намагаються підготувати один для одного особливі подарунки. Проте замість того, щоб вражати розкішними та дорогими презентами, їм просто доводиться обмінюватися дешевими й життєрадісними подарунками. Звичаям слідує і дружина принца Гаррі Меган Маркл.

Раніше, коли 38-річна Маркл і 35-річний принц Гаррі не так сильно проявляли свою незалежність від королівської сім’ї, 95-річна Єлизавета II була в захваті від невістки онука. У своє перше Різдво з монархами герцогиня Сассекська зуміла здобути прихильність Її Величності, вручивши королеві цікавий подарунок.

Меган Маркл і Єлизавета II, фото: REUTERS
Меган Маркл і Єлизавета II, фото: REUTERS

Два роки тому Меган подарувала королеві іграшкового хом’яка в костюмі Санти, який вмів співати. Єлизавета II залилася сміхом, як тільки побачила цей милий подарунок, а також зазначила, що хом’як складе хорошу компанію для її улюблених коргі. І дійсно, собаки поставилися до подарунка з великим натхненням, проте, іграшка була порвана на шматки ще до закінчення святкування.

Нагадаємо, помста Єлизавети II: втеча перед Різдвом дорого коштувала Меган Маркл і принцу Гаррі

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон дозволила дітям немислиме заради Різдва