У Франції сталася вельми тривожна історія. Відомо, що в місті Карлепоне більше двох десятків людей потрапили до лікарні просто зі святкової меси. Відомо, що в церкві люди зустрічали Різдво.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Le Soir.

Швидка допомога у Франції, BBC
Швидка допомога у Франції, BBC

Так, після госпіталізації у 21 людини медики виявили ознаки отруєння чадним газом. Двоє громадян перебувають у важкому, а ще 19 – в середньотяжкому стані.

За інформацією журналістів, під час богослужіння кілька людей поскаржилися на головний біль – до храму викликали пожежників, рятувальників і правоохоронців. Вони виявили в приміщенні церкви підвищений вміст чадного газу, після чого всіх 150 людей, які перебували всередині, було вирішено евакуювати – їх перемістили до мерії. Після евакуації 72 особам надали медичну допомогу. Серед них були діти і літні люди.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Одещина здригнулася від потужного вибуху: є постраждалі, деталі.

Як повідомляв Знай.uа дружину пожежного з "Чорнобиля" звинуватили у вбивстві: "Я нічого не знала тоді".

Знай.uа писав, в Нотр-Дамі вперше не проводиться Різдвяна служба: настоятель собору розповів про небезпеки.