Ніхто не любить бідність і фактично кожна людина в здоровому глузді, воліла б розбагатіти. Однак, не всім це вдається. Дехто просто лінується, а дехто, як не намагається досягти достатку, ніяк не може. Часто такі люди набирають кредитів і потрапляють у боргову яму.

Часто виною нещасть та фінансових негараздів є непримітні на перший погляд речі, які люди тримають вдома. Багато таких предметів з негативною енергетикою притягають у будинок бідність.

Гроші, фото: Pixabay
Гроші, фото: Pixabay

1. Гроші

Самі гроші можуть стати причиною їх відсутності. Притягти нужду в сім'ю гроші можуть у тому випадку, якщо будуть лежати мертвим вантажем на дні скарбнички або банки. Також це стосується пошкоджених і брудних купюр. Тому гроші повинні постійно оновлюватися та бути в русі для припливу грошової енергії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

2. Побутове сміття

Це і зламане начиння, старий одяг, старі газети, неробоча техніка тощо. Вони витягують позитивну енергію з житла, оскільки мотлох перекриває грошовий канал. Він має поганий вплив на самопочуття і перешкоджає народженню нових ідей і планів.

3. Інвентар для прибирання

Варто виявляти увагу до своєї оселі та використовувати для протирання меблів нові ганчірки, а для миття підлоги функціональну швабру. Старий розпатланий віник вимітає з дому все позитивне. Адже з давніх часів його наділяли силами, здатними залучити багатство і зберігали в спеціальному кутку.

Віник, фото: ukr.media
Віник, фото: ukr.media

4. Мертві речі

Сюди відносяться опудала тварин, роги на стінах, шкури звірів, сухі квіти, які є носіями негативної інформації. Мертва енергетика цих речей конфліктує з живою енергією житла та створює темну ауру. Це і стає причиною безгрошів'я і проблем зі здоров'ям.

5. Пошкоджені символи багатства

Для залучення фінансів існують спеціальні амулети, серед яких фігурки тварин, підкови, грошове дерево, китайські монетки тощо. Але щоб ці предмети працювали, необхідно точно знати їх призначення, а також зберігати їх в ідеальному стані. Тріщини та надломи притягатимуть проблеми і безгрошів'я, а сам амулет втратить свою силу.

6. Продукти

Великі продуктові запаси створюють помилкове враження про заможність родини. Насправді вони є лише марнотратством, оскільки в результаті частина продуктів просто викидається. Прострочені крупи, запорошені пилом банки з соліннями є ідеальним середовищем для накопичення негативної енергії, яка заважає залученню грошей.

Розбите дзеркало, Flipboard
Розбите дзеркало, Flipboard

7. Розбиті предмети

Якщо користуватися розбитим посудом чи дзеркалом із тріщиною можна накликати в дім хвороби і нужду. Крім того, в тріщинах посуду накопичуються небезпечні мікроби. Розбиті дзеркала спотворюють позитивну енергію і відводять удачу. Крізь тріщини розбитих предметів в будинок просочується негатив, а витікають добробут і фінанси.

8. Старі гаманці

Гаманець є основною сполучною ланкою між його господарем та потоком грошової енергії. Коли з часом він приходить в непридатність, багато хто продовжує ним користуватися, зберігаючи візитки чи квитанції. Та цього робити не слід, тому що порушується головна функція гаманця зберігання грошей, і це може негативно позначитися на матеріальному становищі.

9. Чужі речі

Потрапивши в руки людини з темною енергією, будь-яка річ може перетворитися в об'єкт, що виділяє зло. Тому не варто без особливої необхідності тримати в будинку чужі речі. Це стосується і речей померлих людей, а на пам'ять можна залишити щось нейтральне або особливо цінне. Однак слід пам'ятати, що при цьому є ризик перекрити грошовий канал і принести неприємності та розруху.

Гроші, фото: ukr.media
Гроші, фото: ukr.media

Нагадаємо, незабаром Новий рік 2020: що подарувати дитині

Як повідомляв портал "Знай.ua", їсти олів'є, шубу, запивати шампанським і не погладшати: дієтологи порадили, як зберегти фігуру на Новий рік

Також "Знай.ua" писав, подарунок для коханої: оригінальні ідеї для тих, у кого є фантазія але мало грошей