Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський заявив, що в неділю, 29 грудня, відбудеться обмін утримуваними особами. Про це президент України повідомив в селі Довге-Калуське під час робочої поїздки до Івано-Франківської області, відповідаючи на питання кориспондента Укрінформу.

Володимир Зеленський

"Повинен бути обмін завтра. Ми чекаємо на це. Поки не завершена повна верифікація всіх людей", - заявив український лідер.

Також Зеленський додав, що це питання є найскладнішим завданням у 2019 році.

Слід зазначити, що за словами Штаб ООС, в неділю, 29 грудня, через обмін полоненими на Донбасі не буде працювати КПВВ "Майорське".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що співробітник ЗМІ Руслан Горовий обурився через планів включити організаторів теракту в Харкові в лютому 2015 року в списки на обмін полоненими.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські військові відзвітували щодо того, скільки разів 28 грудня російські окупанти обстріляли позиції бійців і розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.

Також портал Знай.ua писав, що Донбас опинився серед 10 лідерів у рейтингу світових конфліктів, за якими потрібно стежити в 2020 році.