Порошенко приєднався до Зеленського: що змусило двох політиків "працювати в парі"

Український лідер Володимир Зеленський, а також його попередник, експрезидент Петро Порошенко привітають громадян України з Новим Роком 2020. Їх покажуть по телевізору 31 грудня в 23:55.

Так, новорічне привітання глави української держави Володимира Зеленського вийде на телеканалі "1+1" о 23:55.

Петро Порошенко, фото Getty Images
Петро Порошенко, фото Getty Images

Обійдуться без печені та олів'є на Новий рік: на ринках значно зросла ціна на овочі

На цьому тижні сегмент картоплі характеризувався зростанням цін у багатьох державах, які входять в регулярний моніторинг проєкту. Тим часом, ціни на моркву змінилися лише в Молдові та Узбекистані. Про це повідомляє EastFruit.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ринок у Харкові, фото: Город Х
Ринок у Харкові, фото: Город Х

Олена Зеленська пригрозила українцям, "вийти сухими" не вдасться: "Перелік склала"

Нещодавно дружина президента України Олена Зеленська разом з міністром освіти й науки Ганною Новосад здійснила робочу поїздку до низки шкіл Черкаської області.
Перша розповіла свої враження від поїздки. Про це йдеться у її дописі на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Зеленський назвав дату обміну полоненими: "Ми чекаємо на це"

Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський заявив, що в неділю, 29 грудня, відбудеться обмін утримуваними особами. Про це президент України повідомив в селі Довге-Калуське під час робочої поїздки до Івано-Франківської області.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Веселе застілля і гори ласощів: експерт розповіла, як уникнути ожиріння на новорічні свята

Часто під час новорічних канікул з'являється більше вільного часу, який часто хочеться провести з близькими людьми. У більшості випадків не обійтися без накритого столу і купи різних страв. Дієтолог-нутриціолог Олена Кален на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася корисними порадами про те, як уникнути переїдання.

Застілля, фото: kagarlyk.city
Застілля, фото: kagarlyk.city