Відома українська співачка Настя Каменських часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Зараз зірка сидить у кріслі журі талант-шоу "Х-Фактор", на зйомки якого весь час приходить в незвичайних епатажних нарядах. Так і в цей раз співачка здивувала публіку незвичайним образом.

Як видно, на зйомки шоу Настя прийшла у чорному шкіряному комбінезоні, який блищить і переливається. При цьому на руках артистки видно малюнки, які нагадують тату і покривають їх повністю. Її волосся зібране розпущене і випрямлене, а на обличчі легкий макіяж. Настя відображена в дивній позі, вона явно кривляється в камеру. У підписі до фото Каменських написала: "It’s #Xfactor. Grand final. Let’s rock it". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.