Українцям піднімуть зарплати і видадуть квартири

Більше ста сімей прикордонників отримають власне житло, а також частина співробітників прикордонної служби отримає підвищення до зарплати. Відповідна інформація з'явилася на сайті Державної прикордонної служби України.

прикордонники
прикордонники

Як наголошується, напередодні Нового року 99 сімей прикордонників, які перебували на відповідному обліку з 1987 по 1999 роки, отримали 112 мільйонів гривень на власне житло. Зараз же 54 сімей вже отримали близько 70 млн. грн на покупку свого будинку.

Зеленський вже подбав про депутатської недоторканності

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про приведення у відповідність деяких законодавчих актів зміни до Конституції щодо недоторканності народних депутатів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби канцелярії президента.

Верховна Рада, 24 канал
Верховна Рада, 24 канал

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, 18 грудня Верховна Рада прийняла законопроект № 388-IX, спрямований на гармонізацію положень законодавчих актів відповідними конституційними нормами. За законопроект проголосували 291 народний депутат крім фракцій "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "Голос".

Українські полонені повернулися в Київ

У неділю, 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Україною і бойовиками на Донбасі. Так, літак із звільненими з полону українцями прибув в аеропорт "Бориспіль".

Як видно з відео, рідні зі сльозами на очах зустрічають українських героїв, обіймають їх і фотографуються. Це просто новорічне диво, яке сталося в десятках українських сімей.

Українські водії висунули пішоходам вимога, яка може врятувати життя

Українські водії закликали пішоходів носити на одязі світловідбиваючі елементи, адже в темний час доби осіб, які переходять дорогу, просто не видно.

Друзі! Вже скоро найдовша ніч у році і я хочу зробити дуже важливий пост. Життєво важливий без перебільшення....

Geplaatst door Kostiantyn Strilets op Dinsdag 17 december 2019

"Використовувати світловідбиваючі елементи на одязі / сумках / рюкзаках / взуття. Навіть у місті. Навіть якщо вам здається, що вночі все освітлено. Можна використовувати ліхтарик вашого мобільного телефону, коли ви переходите дорогу (або просто включіть екран телефону). Особливо, якщо ви в темному одязі. Вас не видно. Вас просто не видно. Повірте мені, як людині що за кермом понад 15 років", - йдеться в повідомленні.

В Україні IQOS, Glo і вейпы прирівняють до звичайних сигарет

Кабінет міністрів України ініціював законопроект про тютюнових виробах. Згідно з ним, електронні сигарети та прилади для нагрівання тютюну будуть прирівняні до звичайних сигарет. Таким чином IQOS, Glo і вейпи прирівняють до звичайних сигарет.

Вейпи
Вейпи

Вже на початку 2020 року оборот таких популярних апаратів як вейп, juul, Glo, IQOS і інших буде жорсткіше контролювати законодавством України.