Згідно з ведичним календарем для представників знаку Риби, які народилися у період з 14 березня по 13 квітня, у новому 2020 році відкриються нові можливості та збільшиться дохід. Такий гороскоп для Риб склала астролог вищої категорії Оксана Костюк.

"У Риб транзит Юпітера буде проходити з 10-го дому – він відкриє нові можливості у професійній діяльності, дасть підвищення по службі або поліпшення відносин з керівництвом, а також підвищить дохід. Це дасть значне полегшення після 3-річного транзиту Сатурна і 12 річного Плутона, яке повністю закрили можливість хоч якийсь постійної перспективи мати нормальну роботу", - говорить астролог.

Гороскоп, фото: EAO Media
Гороскоп, фото: EAO Media

За словами астролога у цей період дуже висока ймовірність повного успіху у всіх починаннях. Проте досягти їх можна лише цілеспрямованою працею і завзятістю. Транзит Юпітера сприяє досягненню мети та підвищенню соціального статусу. Згідно з гороскопом людина може піднятися кар'єрними сходами через одну-дві сходинки, отримати почесті та нагороди. Політикам, наприклад, такий Юпітер обіцяє політикам успіх на виборах, а молодим людям — успішний початок кар'єри.

Астролог додала, що 2020 рік буде хорошим періодом для планування, збільшення багатства та отримання нагород, адже Сатурн допомагає намітити кроки для їх реалізації, знайти людей, які допоможуть їх здійснити.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Нагадаємо, раніше Панкова відкрила секрет ідеальних макарон: різдвяний десерт від "Ревізор Х"

Як повідомляв портал "Знай.ua", як дорого українцям обійдуться свіжі овочі та фрукти для Новорічного столу-2020

Також "Знай.ua" писав про небезпеки новорічного застілля: як не потрапити у лікарню через олів'є