Обмін полоненими, фото: Сайт Президента
Обмін полоненими, фото: Сайт Президента

Додому повернулися 76 українців: в мережі оприлюднили відео зустрічі українських бранців у Борисполі

У неділю, 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Україною і бойовиками ″ДНР″ і ″ЛНР″. З територій ОРДЛО в Україну повернулися 76 полонених - 12 військових і 64 цивільних. Обмін полоненими пройшов в окупованій Горлівці, де були присутні представники України.

Штраф для водіїв, фото: Autonews
Штраф для водіїв, фото: Autonews

Штрафи злетять в 15-20 разів: водії дорого заплатять за найпопулярніше порушення

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Україні штрафи за неправильну парковку збільшать в десятки разів. Зараз, якщо водій зайняв місця для людей з інвалідністю, то він сплатить до 1700 грн, а за новими правилами – 34 тис. грн. Крім того, спростять процедуру доказу того, що порушник дійсно зупинився в недозволеному місці.

Нафтогаз, Фокус
Нафтогаз, Фокус

Мир прийщов — між Нафтогазом і Газпромом: Україна підписала третейську угоду з російським газовим гігантом

Українська сторона підписала з російським "Газпромом" мирову угоду в інвестиційному арбітражі по справі про зобов'язання РФ сплатити $7,4 млрд українській стороні за штрафом Антимонопольного комітету. Ця мирова угода має відкрити шлях для укладання довгострокових договорів на транспортування газу між Росією і "Нафтогазом".

Обвинувачені, колишні «беркутівці» Олександр Маринченко (ліворуч) та Олег Янішевський
Обвинувачені, колишні «беркутівці» Олександр Маринченко (ліворуч) та Олег Янішевський

Держпереворот, а не Революція Гідності: адвокати ексберкутівців висунули Зеленському свої умови

Адвокати колишніх беркутівців, обвинувачених у розстрілах на Інститутській в лютому 2014 року, яких 29 грудня в рамках обміну передали російській стороні, звернулися до президента Володимира Зеленського. Вони закликають президента України дати "адекватну правову оцінку" подій Евромайдана, заявляючи при цьому, що ніякої Революції гідності не було, а був державний переворот.

Швидка допомога, Фокус
Швидка допомога, Фокус

У кілька разів більше, ніж на Донбасі: стало відомо, що масово "викошує" жителів України

Днями з'явилася шокуюча статистика, яка демонструє жахливу картину про ДТП на території України. Так, за один рік на дорогах гине значно більше людей, ніж на Донбасі, де найманці Путіна щодня обстрілюють позиції захисників.