Раніше у Верховній Раді кнопкодавство було правилом. Сьогодні це - вийняток, а не практика, проте потрібно змінювати законодавство, щоб підвищити відповідальність за такі інциденти.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков сподівається на появу нового закону, який запровадить більшу відповідальність за "кнопкодавство". Про це він заявив у прямому ефірі телеканалу "Україна 24".

Спікер парламенту переконаний, що кнопкодавство - явище, сформоване роками. І сформувалось воно не одним скликанням Верховної Ради, кумівством і братанням нардепів. Проте у дев'ятому скликанні це радше виключення, ніж правило.

Дмитро Разумков, Уніан
Дмитро Разумков, Уніан

"Це проблема (кнопкодавство – ред.), яку треба буде вирішувати. Я сподіваюсь, в подальшому ми зможемо змінити законодавство, яке б більш жорстко карало таких народних депутатів", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Верховна Рада
Верховна Рада

Тож, якщо і далі у Раді намагатимуться боротись іх кнопкодавами у такому ж темпі, то цілком можна розраховувати на їх зникнення.

Нагадаємо, Разумков поклав майбутнє всієї України на один день.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одеситів змусять платити за теплі батареї влітку.

Також портал "Знай.ua" писав, що газ для українців подешевшав в опалювальний сезон.