Українці розгромили Зеленського через новорічну промову

Новорічне звернення президента Володимира Зеленського стало об'єктом активного обговорення у мережі. Частина українців відзначила його незвичайний формат у порівнянні зі зверненнями попередніх президентів. А інша - розкритикували виступ Зеленського.

Новорічне привітання Зеленського назвали "фінальною піснею 95 кварталу", за якою стоїть порожнеча, лицемірством, що поглиблює суспільний розкол, тотальною "ковбасною" плебейською риторикою та ін.

Сенцов привітав лідера ОУН Степана Бандеру з днем народження

Колишній політичний в'язень Кремля, український режисер Олег Сенцов привітав українців з Новим роком і побажав перемоги. Також Сенцов привітав лідера ОУН Степана Бандеру, якому 1 січня виповнюється 111 років з дня народження.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Донбас відвернувся від окупантів на Новий рік

Мешканці ОРДЛО запустили феєрверки та салюти за київським, а не московським часом. Таким чином вони показали, що Донбас – це теж Україна, і приєдналися до святкування Нового року разом з іншими українцями.

Дві платіжки за газ, "втомлена" гривня і підвищення зарплат: які зміни чекають на українців у 2020 році

У 2020 році на українців чекає чимало змін. Зокрема, відтепер за газ буде приходити дві платіжки. Експерти прогнозують, що курс гривні буде змінюватися.

Ціна на газ для населення впала й тепер становить 5,5 грн за куб. Крім цього, з 1 січня 2020 року українці зможуть самі вибирати собі постачальника газу на вигідних умовах.

Мендель з шампанським, Кароль з кулькою і Олена Зеленська біля ялинки: як українські знаменитості зустріли новий 2020

У соцмережах зірки і політики активно діляться новорічними фото. Вони зустрічають Новий рік по-різному: хтось вдома, в оточенні найближчих людей, хтось – на корпоративах, а хтось веселиться разом із друзями десь в засніжених Карпатах.

Але всі вони написали привітання для своїх шанувальників та побажали всього хорошого в новому році.