Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав архівний уривок одного з новорічних мюзиклів "За двома зайцями", знятого ще в 2003 році. Так, артист показав, як виглядали не тільки він і Примадонна 17 років тому, але і вразив змінами деяких зірок шоу-бізнесу, яких зараз просто не впізнати.

"Всього-то 17 років пройшло 🎅🏻🕺🏻💃🏼🥳", - пожартував Галкін. Фолловери не пройшли повз і почали ностальгувати: "Яяяк 17 😳 Караул!", "Danilko ❤", "Я цей фільм вже 17 років переглядаю😳😳😳", "Макс з кожним роком тільки гарнішає)", "Вже 17! Очманіти! З наступаючим!", "Мені скоро 30ть. Я дивлюся вже 17ть років цей прекрасний мюзикл 👍", "За двома зайцями-найкращий новорічний фільм, чудові актори)))", "👍👍👍як швидко пролетіли...".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.