Президент України Володимир Зеленський відправився на Новий рік у гірськолижний курорт Буковель. Про це свідчать світлини, які з'явилися у соцмережах у середу, 1 січня. Цікаво, що глава держави обрав для катання на лижах костюм за близько 52 тисячі гривень.

Так, Володимир Зеленський стоїть поряд з чоловіком під ніком @kolia_sofron на фоні одного з підйомників. На фото глава держави в лижному костюмі й з маскою.

Зеленський у Буковелі, Instagram
Зеленський у Буковелі, Instagram

Зеленський одягнений у костюм від німецького бренду Bogner, який вважається однією з найбільш успішних марок спортивної моди й лідером ринку лижної моди. Його творець Віллі Богнер-старший був пристрасно захоплений зимовими видами спорту. Він здобував численні перемоги при стрибках з трампліном і 11 разів вигравав у чемпіонаті Німеччини з лижного двоборства.

Президент України обрав класику та вдягнув чорно-білу куртку та чорні штани. На американському сайті з продажу екіпіровки такий верх від костюма коштує $1480 або 36 186 гривень за курсом НБУ на 02.01.2020 року. Куртка не промокає, не продувається і забезпечує правильний теплообмін, так що в ній можна провести на схилі хоч цілий день.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот сайту
Скріншот сайту

Штани, подібні до тих, що одягнув президент, коштують $649 або 15 868 гривень.

Скріншот сайту
Скріншот сайту

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.