Відома російська акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, вже декілька місяців перебуває на лікуванні, однак її стан значно не покращився. Рідні зірки звернулися до її шанувальників.

Відповідний допис з'явився на сторінці Анастасії Заворотнюк у соціальній мережі Instagram.

"Настає Новий рік, і сьогодні від Анастасії та всієї сім'ї ми хочемо побажати вам добра, здоров'я і добробуту! Нехай наступний рік стане щасливим, нехай він виконає ваші найголовніші бажання! Всім вам Настя передає величезний привіт і дякує за підтримку, за ваші молитви й те душевне тепло, яке ви даруєте. Всього найкращого вам і вашим близьким! Велике спасибі всім!", - йдеться у дописі.

Анастасія Заворотнюк, Instagram
Анастасія Заворотнюк, Instagram

Фанати Заворотнюк зраділи такому повідомленню та побажали своїй улюблениці швидкого одужання. "Настя здоров'я вам! Ми віримо, що у 2020 ви будете радувати нас своїми спектаклями і кіно! Ми любимо вас! З новим роком!", - пишуть від фото.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Повідомлення Анастасії Заворотнюк, скріншот: Instagram
Повідомлення Анастасії Заворотнюк, скріншот: Instagram

Коментарі, скріншот: Instagram / Анастасія Заворотнюк
Коментарі, скріншот: Instagram / Анастасія Заворотнюк

Анастасія заворотнюк, фото: instagram.com/zavorotnyuk.anastasiya_fan
Анастасія заворотнюк, фото: instagram.com/zavorotnyuk.anastasiya_fan

Зазначимо, що попри прохання рідних Заворотнюк відпустити її на зимові свята додому, медики все-таки залишили акторку на цей період у медзакладі.

Відомо, що зірці зробили ряд операцій, після яких її стан нормалізувався. Лікарі видалили пухлину повністю, що дає їй шанс на одужання. На даний момент вона дотримується спеціальної дієти і проходить медикаментозне очищення організму.

Нагадаємо, близький друг сім'ї "Моєї прекрасної няні" повідомив радісну звістку.

Як повідомляв Знай. ua, таємний коханець Заворотнюк під носом у Путіна презентував "Слугу народу" Зеленського Росії: фото.

Також Знай. ua писав, чому Заворотнюк тримають за сімома замками.