Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет нещодавно попросив отримати державну охорону, однак згодом відмовився від неї та вирішив найняти особистих охоронців власним коштом.

Про це він розповів в інтерв'ю для ютуб-каналу FranchTV.

"Я вирішив, що найму охорону власним коштом, тому що виявилося, що це ціла епопея — наймати держохорону. Мені сказали, що через це виникне ледь не спецоперація. Вісім людей будуть зі мною ходити. Мені стало незручно, адже виявилося, що це більш грандіозно, ніж коли зі мною кілька людей ходитиме. Мені незручно, що на мене стільки державних ресурсів піде. Я сказав: "Давайте краще за власний кошт найму охорону, тому що це того не варте. ", - зазначив Дубілет.

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

Міністр Кабінету міністрів розповів про причини, які змусили його задуматися про власну охорону. За його словами, цього хотіла його родина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Це був компроміс з моєю родиною. Там не було прямих погроз, але були певні сигнали, через які я вирішив піти на це. Якби не моя родина, я б не ходив з охороною", — додав міністр.

Зазначимо, що 8 листопада Дмитро Дубілет повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що звернувся з проханням до Управління Державної Охорони, щоб йому виділили охорону. За словами міністра, він зайнявся координацією проєкту по боротьбі з тіньовим алкоголем й тому зараз потребує охорону.

Окрім того, Дубілет пояснив і другу причину: він також координує конкурси на головні посади в державі. Міністр нагадав, що у всіх урядових установах відбувається перезавантаження влади, і додав, що: "Деякі сторони вважають, що у мене чи моїх колег можуть бути важелі впливу на конкурсну комісію"

Скріншот поста Дмитра Дубілета, Facebook
Скріншот поста Дмитра Дубілета, Facebook
Скріншот поста

Нагадуємо, що Дубілет терміново заявив, що потребує охорони: "Ще нещодавно їздив на Uber, а тут таке...".

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.