Нацполіція завершила досудове розслідування за фактом бійки між колишнім нардепом, головним "радикалом" України Олегом Ляшком і Андрієм Герус в "Борисполі".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Як повідомляється, під час слідства було встановлено, що, перебуваючи в залі для офіційних делегацій в аеропорту "Бориспіль", Ляшко разом зі ще одним фігурантом справи "завдали тілесних ушкоджень народному депутату України IX скликання в зв'язку з його державною діяльністю".

Зібраних під час слідства доказів достатньо для складання обвинувального акта щодо Ляшка, зазначили в прокуратурі.

"За результатами попереднього розслідування процесуальним прокурором у кримінальному провадженні визнано зібрані докази достатніми для складання обвинувального акта, і відповідно до вимог ст. 290 КПК України сторонам надана можливість ознайомитися з матеріалами кримінального провадження", - сказано в повідомленні.

У разі, якщо вину Олега Ляшка буде доведено, йому загрожуватиме до семи років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, 18 листопада 2019 року в аеропорту "Бориспіль" Ляшко побився з Герусом

Як повідомляв портал Знай.ua, Ляшко необережно пожартував про сутичку із Герусом

Також Знай.ua писав, Ляшко закликав розпочати розслідування за фактом завданих збитків державі через імпорт електроенергії з Росії