120 тисячам українців заборонили покидати країну через борги

В базах даних прикордонників є інформація про близько 120 тисяч людей, яким обмежили виїзд з України через несплату аліментів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Прикордонники рекомендують громадянам України перед виїздом за кордон ретельно перевірити, чи не мають вони ніяких обмежень у виїзді за межі країни.

У козака Гаврилюка знайшли розкішний маєток на улюбленому курорті Зеленського

Колишній народний депутат Михайло Гаврилюк, відомий також як козак Гаврилюк, побудував трьохповерховий будинок в Івано-Франківській області.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Будинок Гаврилюка розташований у селі Нижнє Березове у Косівському районі. Будова має площу 550 квадратних метрів.

Цікаво, що у своїй декларації за 2019 рік Гаврилюк вказав дохід 381 000 гривень як зарплату народного депутата, інших джерел доходів у його декларації немає.

Посли Польщі та Ізраїлю ополчилися проти української влади через святкування дня народження Бандери.

Посол Польщі Бартош Ціхоцький і посол Ізраїлю Джоель Ліон "повстали" проти української влади – вони обурені тим, що в нашій країні відзначають день народження Степана Бандери. Дипломати зробили спільну заяву з цього приводу, в якій різко засудили вшанування історичних подій, які за їхніми словами, "потрібно раз і назавжди засудити".

Українці масово продають долари та євро й скуповують гривню

У грудні 2019 року українці продали більше готівкової валюти, аніж купили. Населення країни продало валюти на 1668,6 млн доларів (в еквіваленті) і купило на 1487,1 млн доларів.

Експерти схиляються до думки, що ситуація із курсом долара проясниться після закінчення свят, коли повноцінно запрацює фінансовий ринок.

Вночі на 4 січня наступить пік метеорного дощу Квадрантид

Щорічний феномен метеорного потоку Квадрантид досягне свого піку в ніч з 3 на 4 січня. В цьому році явище обіцяє бути дивовижним. Очікується, що максимальна швидкість падіння складе близько 120 падаючих метеорів на годину.

Потік можна побачити неозброєним оком, але для цього треба перебувати в темряві не менше пів години, щоб очі добре розрізняли рух метеорів в небі.