Меган Маркл і принц Гаррі розпочали Новий рік з походу в гори у Ванкувері під час відпустки в Канаді, та несподіваною зустріччю з місцевою парою закоханих.

Герцоги Сассекські, які відправились на канікули в Канаду з сином Арчі та мамою Меган Дорією Рагланд, вирушали пройтись у переддень Нового року. Та навіть вдалині від папараці, вони зуміли вразити шанувальників. Про це пише People.

Прогулюючись в регіональному парку Хорт-Хілл з двома собаками, Меган і принц Гаррі помітили молоду пару, яка намагалася сфотографуватися з допомогою палиці для селфі, та їм це погано вдавалося через сильний вітер.

Меган Маркл запропонувала сфотографувати пару, яка спочатку абсолютно не впізнала в ній герцогиню Сассекську.

І можливо, про цю історію ніхто б і не довідався, якби її учасницею не стала продюсер CTV News Асміна Канторович — саме вона зіштовхнулася з герцогом і герцогинею Сассекськими, коли намагался зробити селфі зі своїм коханим. Вона й розповіла про все журналістам.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

″Ми проводимо такий похід кожен новорічний день протягом останніх двох років. Ми влаштували невеликий пікнік, і коли закінчували, намагалися сфотографувати себе на гарному фоні, коли до нас підійшла жінка і запитала, чи не хочемо ми, щоб вона нас сфотографувала″, - розповіла Асміна Канторович.

Асміна з чоловіком зізналися, що не відразу зрозуміли, хто перед ними.

″Це були просто звичайні люди, які гуляли зі своїми собаками. Коли вони запропонували зробити для нас знімок, ми, звичайно, погодилися. І тільки потім, позуючи для фото, я подумала, що дівчина, яка знімає нас, виглядає підозріло знайомою. І тоді я подивилася в сторону, де стояв її супутник. І сумніви відпали - це були Меган Маркл і принц Гаррі!″ -
розповідає Асміна.

фото пари, зроблене Меган Маркл


За словами дівчини, коли Меган помітила її здивування на обличчі, то засміялася і зробила ще пару кадрів, щоб чоловік і жінка потім змогли вибрати з них найбільш вдалий. Потім пари побажали один одному щасливого Нового року і розійшлися.

″До сих пір не можу повірити, що це було насправді!″ - згадує дівчина.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі святкували Різдво в приватній резиденції в Канаді далеко від очей журналістів.

Це перше Різдво для семимісячного принца Арчі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Канаді принца Гаррі та Меган Маркл не пустили в ресторан

Також Знай.ua писав, Меган Маркл із принцом Гаррі замислили створити світову імперію