Президент України Володимир Зеленський створив аккаунт у додатку TikTok, де викладає відео-реакції. І український лідер вирішив не відставати від молоді. Що з цього вийшло, може побачити кожен українець.

Володимир Зеленський, фото: Galka
Володимир Зеленський, фото: Galka

Перше відео складається з нарізки шматочків новорічної промови. На другому глава держави в розслабленому домашньому амплуа включає телевізор і п'є пиво з чіпсами. У третьому ролику в епізоді з серіалу "Слуга народу" Зеленський сидить за великим столом з байдужим виглядом, а чиновники влаштовують навколо хаос. Четвертий ролик знятий у Харкові. Камера плавно опускається від барвистих гірлянд до тротуару, покритого западинами, ямами і тріщинами.

"У Харкові витратили 18 млн на новорічну гірлянду. Не дивлячись на ями", - свідчить підпис під відео.

На п'ятому відео під новорічну музику прибуває старовинний потяг з українськими прапорами. Але нічого не вдається.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В ногу з трендами, так сказати. У гаранта ще є можливість посилити свій вплив серед молодого населення. Поки різні лицарі та джокери не дісталися до твк-струму.

Нагадаємо, мюзикл з відомими персонами: яке новорічне привітання Зеленського покажуть на українських телеканалах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зробив спробу примирити "ватників" та "бандерівців" у новорічну ніч: відео.

Також портал Знай.ua писав, що Порошенко відплатив Зеленському його ж монетою на Новий рік: відео.