Як відомо, Укрзалізниця вкрай часто останнім часом втрапляє у гучні скандали. Так, не оговталося підприємство ще від "вусатих" безбілетників та "грибів" на стінах, як пасажири помітили ще одну причину висміяти українські потяги.

Цього разу мешканець Києва опублікував у Facebook фотографію, яка демонструє те, наскільки у потягах Інтерсіті не поважають власних пасажирів. На ній видно, як одне з тамтешніх крісел підперли дошкою, аби воно не впало, прибивши її до підлоги.

"Укрзалізниця, Інтерсіті! А що тепер скажеш, Elon Musk?", - підписав обурливо світлину чоловік.

Скріншот допису

Зауважимо, що в коментарях під дописом чимало користувачів сумніваються, що це дійсно в потязі, та ще в Інтерсіті, адже це просто недопустимо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що мешканець столиці Сергій Корнєєв оприлюднив кадри, які шокувати не тільки киян, а й всю Україну. Так, він показав, як у другому класі потягу Укрзалізниці бігають таргани. Відповідне відео він розмістив на власній Facebook-сторінці.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові "Укрпошта" влипла в мовний скандал: "Україна - це..."

Також портал "Знай.ua" інформував, що Укрзалізниця вляпалась в нечуваний скандал: "не знаєш російської - іди вчи, націоналіст"