Недільна атмосфера над Україною - хмарна, з мокрим снігом, дощем і мрякою. Такий прогноз дала український синоптик Наталка Діленко на своїй сторінці у facebook.

Скріншот, фото facebook

"Так буде й найближчої ночі. Завтра вдень, 6 січня, антициклон з центру Європи витіснить опади і повсюди буде сухо. Підморозить. Вночі -1-6 градусів, вдень у понеділок 0-3 градуси морозу, на Півдні та Сході плюс частина Центру до +2+4 градусів", - зазначає синоптик.

За прогнозом синоптика, на Різдво суттєві опади малоймовірні, трохи щось може політати на Сході та на крайній півночі України. Невеликі морози переважатимуть, але вдень знову повернеться до нуля.

Прогноз погоди на 6 січня, фото facebook

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"У Києві ближче до пізнішого вечора і на ніч перейде у мокрий сніг, знизиться температура повітря. Завтра вдень у столиці без опадів, близько 2 градусів морозу. Не попАдайте, особливо вранці та ввечері коли морозець більш відчутним буде", - попереджає синоптик.

Прогноз погоди на 6 січня, фото facebook

На Різдво у Києві хмарно, у ніч на 7 січня до -4-6 градусів, вдень близько нуля.

Завтра - Святвечір в Україні. І цьогоріч погода буде дещо нетрадиційною для нашої місцини.

Нагадаємо, що 31 грудня, була висока температура повітря і сніг розтанув, і синоптики прогнозують, що на Різдво ситуація зміниться.

Як повідомляв портал Знай.ua, у відділі реєстрації актів цивільного стану Мелітополя Запорізької області розповіли про те, які імена були найпопулярнішими серед молодих батьків у минулому році.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові 4 січня очікується похмура і похмура погода, без жодного промінчика сонця.