Україна втратила молодого героя АТО, захищав Батьківщину до останнього

З'явилася інформація, що несподівано пішов з життя український захисник Микола Муравський, який був волонтером і бійцем 8-го батальйону УДА "Аратта".

Микола Муравський, Facebook
Микола Муравський, Facebook

"З сумом повідомляємо, що сьогодні відійшов на Вічну Ватру пластун-військовий, боєць 8-го батальйону Української Добровольчої Армії" Аратта" Микола Муравський "Цибуля". Останнім часом сприяв створенню осередку Пласту в с. Озерна на Тернопільщині. Активний учасник Революції Гідності. З початком військових дій на Донбасі займався волонтерською діяльністю у зоні АТО. У 2017 році вступив до 8-го батальйону Українські Добровольчої Армії "Аратта". Восени 2019 повернувся з зони ООС. У Миколи залишилася дружина і двоє дітей. Тихо спи, без тривог", - пишуть у співтоваристві.

Українці готують повстання проти узаконеного рабства

Оновлений проект закону “Про працю” № 2708, який напередодні Нового року був схвалений Кабінетом Міністрів України і переданий у Верховну Раду, важко було помітити в потоці святкових новин і постів в соцмережах. Але, незважаючи на “замасковану” подачу найважливішого документа, внесені зміни викликали хвилю обурення, як серед експертів, так і серед звичайних українців.

Засідання Кабміну, kmu.gov.ua
Засідання Кабміну, kmu.gov.ua

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Одними з перших також відреагували представники українських профспілок, організувавши в Будинку профспілок захід “Закон про безправне працю: новації, ризики, альтернативи”.

Скільки українців залишається в руках окупантів

Стало відомо, скільки українців продовжують залишатися в полоні у бойовиків на тимчасово підконтрольних територіях Донецької і Луганської областей, повідомляє газета “Сегодня”.

Обмін полоненими, фото: Сайт Президента
Обмін полоненими, фото: Сайт Президента

Як повідомила представник України в тристоронній контактної групи Валерія Лутковська, зараз на тимчасово окупованих територіях бойовики утримують близько 300 українських полонених.

Мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована

Сьогодні президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром, відповідальним за іноземні справи Султанату Оман Юссуфом бін Аляві бін Абдаллою, повідомляє прес-служба президента України.

Як повідомляється, під час зустрічі Зеленський і бін Абдалла обговорили нарощування торгово-економічного співробітництва між державами. Зокрема, відзначили зростання за минулий рік товарообігу на 10% - до рівня 80 мільйонів доларів. Також вони домовилися про продовження практики бізнес-форумів між Україною та Оманом після двох успішних заходів у Києві, на які приїхали десятки оманських бізнесменів.

Єпіфаній після заяви про перенесення Різдва приголомшив новим

Предстоятель Православної церкви митрополит Епіфаній вважає, що Україні не вистачає храмів для того, щоб повністю задовольнити потреби віруючих. Про це він заявив в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

Митрополит Епіфаній, фото: censor.net.ua
Митрополит Епіфаній, фото: censor.net.ua

За словами Єпіфанія, мова йде про тих віруючих, які приходять до церкви на великі свята у великих містах. Часто в церкві не вистачає місця для всіх бажаючих.