Зеленського перетворили в героя мемів після Оману: від Хоттабича до піонера

Поїздка президента України Володимира Зеленського до Султанату Оман викликав бурхливу реакцію в мережі. Зокрема, інтернет заповнила народна творчість у вигляді мемів і "фотожаб" на тему зустрічі Зеленського з оманским прем'єром Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Пастка у власних будинках: австралійців відрізало від цивілізації, на континенті тривога

Горить цілий континент Австралія. NASA зняли екологічну катастрофу в Австралії з космосу. Через масштабні лісові пожежі в столиці країни Канберрі повітря стало занадто задимленим. У понеділок, 6 січня, місцева влада закликала жителів залишатися вдома. Людям рекомендують не виходити зі своїх будинків протягом мінімум 48 годин.

Мучителя Довгань бойовика "Заура" ліквідувавали: "Земля тобі бетоном"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ліквідували ще одного терориста "Заура", який катував українську патріотку Ірину Довгань в 2014 році. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook. Терорист був членом батальйону "Схід" і в 2014 році в центрі Донецька був одним з тих, хто катував Довгань, загорнуту в прапор України.

У Києві копи поставили на коліна активістів через блогершу з Росії: ганебне відео

Поліцейські заарештували активістів, які хотіли перешкодити проведенню заходу в Києві з блогером з Росії Олександрою Мітрошиною. Про це повідомив громадський діяч Андрій Смолій в соцмережі Facebook.

Донька вбитого генерала Сулеймані пообіцяла Трампу "чорні дні": "Все закінчиться"

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно було убито іранського генерала Касема Сулеймані. На церемонії поховання в Тегерані його донька Зейнаб заявила, що в американській столиці даремно сподіваються на позитивний результат після того, що сталося в міжнародному аеропорту в Багдаді.