Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася розкішними кадрами в бікіні, відправившись на новорічні канікули в сонячний Шарм-ель-Шейх, Єгипет. Так, артистка приміряла чорний купальник, засвітивши струнку фігуру, над якою наполегливо трудиться в спортзалі, а також "порушила" правила свого готелю, ставши на газон.

"Порушую тут, по всіх фронтах😂😂😂 як бачите...", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз, засипавши Дашу компліментами: "Так написано, що не можна ходити по траві, а про стояти нічого не сказано😆😆😆", "Дивно, що мужики на задньому плані дивляться в іншу сторону.", "Вам дуже личить цей купальник👏", "Форми вогонь🔥", "Нормально так)", "та нічого, кроликам можна гуляти по травичці)", "Красуня 😍", "Дашка точена👌👌👌👍👍👍👍💃💃💃💃🌲🎄🎇🎉🎉🎅😂🎊🎆🎆🎆 фігурка!!!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.