Журналістка одного з білоруських телеканалів вийшла в прямий ефір у нетверезому стані, повідомляє газета “Факти”.

За іронією долі, репортер Олена Козлова напідпитку працювала на заході, який називається “Забіг тверезості”. Під час включення журналістка довго не могла зібрати думки докупи, потім намагалась читати текст з листочка, а коли вже не могла розбирати написане, телеканал перервав ефір.

В коментарях деякі користувачі іронізують: “Справжній професіонал, намагалась читати з останніх сил”. Проте більшість користувачів припускає, що дівчина могла перенервувати, або погано себе почувала.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що Google розпочав процедуру закриття сервісів цифрових журналів Google Новини з повним поверненням коштів користувачам, які ними користуються.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.