Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артистка виклала пікантні кадри в облягаючій міні-сукні оливкового кольору і доповнивши образ масивним ременем, а також зробивши пірсинг в носі.

"Mexican vibes🏝☀ Голосуй в коментарі, яка фотка тобі подобається більше 1 або 2?💋", - запропонувала обрати Каменських. Фолловери не пройшли повз: "якось не гарно з кільцем на носі 🤢", "Без ліфчика?", "Дві файні фото але кільце в носі спортило всю картину", "Фура 🚛 з коментарями про вагітність прибула, куди вивантажувати?", "Настюша вагітна😊👍", "Животик", "Взу, тільки не кільце в носі! Ви і без нього шикарні!😍💋❤️❤️❤️❤️❤️", "та ти прекрасна, але от по животу видно що ти вагітна здається❤️".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.