У голлівудського красеня Бреда Пітта було багато гучних романів та зіркових подруг, однак одними з найяскравішими й досі вважають його стосунки з колишніми дружинами Дженніфер Еністон та Анджеліною Джолі. При чому, саме друга стала причиною розлучення 56-річного чоловіка з першою.

Спочатку Бред Пітт заперечував, що саме його роман з сексапільною Анджеліною Джолі зруйнував 5-річний шлюб з Дженніфер Еністон, але потім таки зізнався, що закохався в Енджі саме під час зйомок фільму "Містер і місіс Сміт".

Однак, навіть це не заспокоювало фанів, які все ще не можуть зрозуміти – як Джолі вдалося підкорити серце одруженого Пітта.

Розкривати подробиць 46-річна Анджеліна Джолі явно не збирається, тим більше, після свого скандального розлучення з Піттом. Однак, журналістам вдалося дещо дізнатися в близького до неї джерела.

Колишній охоронець Анджеліни Марк Бехар розповів в інтерв’ю Us Weekly, що одного разу застукав парочку "на гарячому" в знімальному трейлері. За словами Бехара, тоді актори поводилися так, наче вони – закохані школярі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Анджеліна і Бред постійно сміялися і фліртували одне з одним. Це було так мило. Я кілька разів бачив їх в трейлерах одне одного", – згадує охоронець.

А от інший інсайдер стверджує, що Джолі навмисно використовувала різноманітні "заборонені прийомчики", щоб спокусити Бреда.

Як розповів анонім, під час зйомок відвертої сцени акторка навмисне зняла з себе спідню білизну, буквально оголившись перед колегою.

"Вона просто оголеною лягла в ліжко до оголеного Пітта. Це найяскравіший момент, який пам’ятає вся знімальна група", – розповів інсайдер.

Сама ж Анджеліна й досі запевняє, що почала стосунки з Бредом лише після того, як він офіційно оголосив про розлучення з Дженніфер.