Очевидець аварії розповів, що пілот українського Boeing 737 відвів літак від житлових кварталів Тегерана, тим самим врятувавши кілька житлових будинків. В результаті авіалайнер впав в одному з парків Тегерана.

Зі слів очевидця, під час аварії літак Boeing 737 пролітав над житловим кварталом в Тегерані. На його погляд український пілот борту зробив все, щоб аварія сталася якнайдалі від будинків. В результаті авіалайнер впав просто біля парку, де не було людей.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: 24tv.ua
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: 24tv.ua

Повідомляється, що вся права частина літака горіла і коли борт пролітав над житловим кварталом, було видно, як повітряне судно повертає в бік парку. Український лайнер впав за 30 метрів від житлових будівель і, зруйнувавши частину футбольного поля, вдарився об землю і вибухнув.

Очевидець розповів, що пілот явно відвів Boeing 737 і доклав зусиль, щоб літак не впав на будинки. В результаті вибуху тіла людей розлетілися на 500-600 метрів в окрузі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Іран опублікував звіт про причини аварії літака МАУ поблизу Тегерана

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо