Український літак МАУ помилково збила іранська ракета, - ЗМІ

Іранські ППО випадково збили український "Боїнг" біля Тегерана. Причиною падіння українського літака став запуск двох ракет іранського зенітно-ракетного комплексу "Тор". Про це повідомили телеканал CBS і Newsweek з посиланням на джерела в американській розвідці.

Повідомляється, що розвідка США зафіксувала сигнали включення радара, а також два інфрачервоні спалахи. Імовірно це були ракети.

Пілоти українського Boeing 737 відвели літак від житлових будинків Тегерану

Перед загибеллю пілоти українського Boeing 737 проявили героїзм, врятувавши житловий район Тегерана.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Очевидець аварії розповів, що пілот українського Boeing 737 відвів літак від житлових кварталів Тегерана, тим самим врятувавши кілька житлових будинків. В результаті авіалайнер впав в одному з парків столиці Ірану.

Подоляк пояснив запізнілу реакцію Зеленського на аварію МАУ: "Уся команда розлетілася на моря"

Український блогер Михайло Подоляк звернув увагу українців на те, як діє команда президента Володимира Зеленського після трагічних новин про аварію борту компанії МАУ в Тегерані.

Як отримати подвійне громадянство в Україні: у Зеленського запропонували варіанти

Президент України Володимир Зеленський ще влітку 2019 року призначив доручення Міністерству закордонних справ розробити механізм, який дозволить іноземцям мати український паспорт.

Про те, наскільки реальна легалізація подвійного громадянства в Україні, розповів голова Державної міграційної служби Максим Соколюк.

"Пакунок малюка" у 2020: що буде з одноразовою допомогою молодим батькам

Мінсоцполітики планує встановити вартість одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка" на рівні не більше 5 тис. гривень. Відповідне повідомлення з'явилося на сайті відомства.

Відомо також, що в 2020 році закупівлю "пакунків малюка" почнуть лише після того, як повністю видадуть ті, які придбали в 2019 році за рахунок субвенції з держбюджету.