Надзвичайний випадок стався у Росії, а точніше у Кургані. Саме там місцевим жителям, які мають проблеми з зором, роздали "корзинку" солодощів, щоправда, прострочених, які вже давно мали утилізувати.

Як відзначається, інцидент стався ще напередодні Нового року, однак стало відомо про нього тільки зараз. Відтак, одна з компаній-спонсорів подарувала Курганському товариству сліпих "корзинку" солодощів, термін придатності яких вже давно вийшов. А у зв'язку з тим, що частина людей мала серйозні проблеми з зором, то вони все з'їли, а частину навіть віддали дітям.

Зіпсовані солодощі, які роздавали незрячим

Наразі вже проводиться перевірка та розшукуються винні. За словами самого спонсора, сталося це ймовірно через помилку на складі, де й переплутали продукти та солодощі.

"Ми давно співпрацюємо з товариством сліпих. Подарунки формували, звичайно, з якісних товарів з нормальними термінами придатності. Але, можливо, сталася помилка - на складі могли переплутати коробки. Перевірка ще не закінчена, але це дійсно дуже неприємно. Якщо помилка мала місце, вона була ненавмисно", - розповів підприємець.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зіпсовані солодощі, які роздавали незрячим

Нагадаємо, раніше стало відомо, чому українці люблять сало: історики навели вражаючі факти

Як повідомляв портал "Знай.ua", страшний сон Ґрети Тунберґ: як виробництво м'яса, молока та яєць змінює клімат у світі

Також "Знай.ua" писав, курка-мутант і ковбаса з пір'ям: супермаркет назавжди відбив апетит покупцям, бридкі кадри