США запропонували Україні допомогу в розслідуванні авіакатастрофи МАУ: Помпео зателефонував Зеленському

У п'ятницю, 10 січня, відбулася телефонна розмова держсекретаря США Майкла Помпео з президентом України Володимиром Зеленським.

Держсекретар США Помпео в ході телефонної розмови з президентом Зеленським запропонував Україні допомогу в розслідуванні авіакатастрофи літака МАУ в Ірані.
Іран дав Україні доступ до місця падіння літака української авіакомпанії МАУ в Тегерані, а також до "чорних скриньок". Про це заявив глава МЗС України Вадим Пристайко.

Пристайко також зазначив, що що станом на 10 січня вдалося зібрати ДНК у всіх родичів загиблих в авіакатастрофі.

Звільнена з полону бойовиків українка розповіла про пережитий жах

Марину Чуйкову звільнили перед Новим роком після 2-річного полону у бойовиків "ДНР". 48-річну жінку затримали на блокпосту "Майорське" навесні 2018 року, коли вона поверталася з окупованої Горлівки, де доглядала за хворою матір'ю, до дітей у Харків. Її звинуватили в шпигунстві, а восени 2019-го засудили до 11 років позбавлення волі за нібито співпрацю з СБУ.

Жінка розповіла, що відбувалося в полоні і як надз нею знущалися бойовики.

У мережу злили відео пожежі в самому центрі Москви

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У знаменитому московському парку Горького сталася масштабна пожежа. З невідомих причин спалахнуло підсобне приміщення та атракціони. Про це повідомили російські ЗМІ.

Як відзначається, пожежа розпочалася близько третьої години дня. У мережу злили відео пожежі в центрі Москви.

Пожежі перетворили небо Австралії на прапор винищених місцевих аборигенів

З Австралії надходять все нові й нові кадри - апокаліпсис, зафіксований на них, просто шокує.

Нещодавно в мережі з'явився черговий такий фотошедевр. На ньому зображено пекельне чорне небо і криваво червона спалена земля. Це фото апокаліптичних небес разюче нагадує прапор корінного населення країни - австралійських аборигенів.