Цими днями український блогер та водночас заробітчанин розповів про враження, які в нього виникли після того, коли він повернувся після 10 місяців роботи в Данії до України. Відповідний допис Олексій Крюков опублікував на власній Instagram-сторінці.

Відтак, за його словами, є кілька важливих моментів, які відразу кидаються в очі. І один серед них – це столичний вокзал, який відразу викликає відразу.⠀

Заробітчани, фото з вільних джерел
Заробітчани, фото з вільних джерел

"Ж/д вокзал в Києві. Усі 2 години поки я чекав поїзд до Харкова, мені довелося стояти… Так званий "зал очікування" на вокзалі був переповнений бездомними людьми, навколо яких витав досить неприємний запах… А це головний вокзал країни, сюди прибувають гості з інших країн, або просто жителі інших міст, і у багатьох людей природно складеться негативна думка про країну від такої ситуації", - написав він.

Також молодик розповів, що в Україні дуже люблять робити "все на показ", а в Данії навпаки – скромно, а головне зручно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Дуже красиво прикрашений Харків, на вулицях мільйони блискучих вогнів, величезна новорічна ялинка і безліч декорацій, а по сусідству розбиті подвір'я, і такі ж дороги з тими ж бездомними людьми. Прикраси створювали оболонку багатства, але всього цього у нас немає. У той час як в Данії до різдвяних свят все було прикрашено без пафосу і великих витрат", - розповів заробітчанин.

заробітчани, 24 канал
заробітчани, 24 канал

Окрім цього, він підсумував, що в Україні дуже мало людей, які посміхаються та ходять усі з "сумними" обличчями.

Скріншот допису

Нагадаємо, заробітчанин вказав на небезпеку в роботі за кордоном.

Як повідомляв Знай. ua, у Польщі земляк холоднокровно зарізав українця.

Також Знай. ua писав, що заробітчанам відкриє двері омріяна країна, яка дасть фору не тільки Польщі.