Моторошний випадок стався у Росії. Відтак, невідомий скоїв замах на дружину московського депутата, намагавшись її зарізати. Наразі потерпілу госпіталізували до лікарні, а зловмисника розшукають.

Як відзначається, подія мала місце у Москві. Саме там невідомий і напав на головного бухгалтера престижної IT-компанії, яка займається розробкою та продажем захисту від шахрайства у банках. Так, зловмисник дочекався жінку під її будинком, а потім кілька разів ударив ножем в шию і груди, після чого утік з місця злочину.

Дружина депутата, фото - LIFE SHOT

На щастя її встиг врятувати чоловік, місцевий муніципальний депутат, який і викликав поліцію та швидку для дружини. Наразі потерпіла знаходиться у лікарні, а правоохоронці вже відкрили кримінальну справу за статтею "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю" та розшукують нападника.

Нагадаємо, виламали двері та увірвались всередину: розлючений натовп взяв "штурмом" адміністрацію президента, відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці повстали проти поліцейських, спалюють на вулиці: "Люди, яким набридло"

Також "Знай.ua" писав, що жорстока розправа над 26-річним хлопцем у Каховці переросла у народний бунт, копи мовчать: "Ми вже нікому не віримо"