Після телефонної розмови з Президентом Ісламської Республіки Іран Хасаном Рухані, Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українців. Відео опубліковано на сторінці Офісу президента у Facebook.

"У ці тяжкі дні я хочу сказати таке. Я поверну всіх загиблих близьким і рідним. Вони зможуть з ними попрощатися по-людськи. Ми гідно вшануємо їхню пам’ять. Всі винні будуть покарані", – йдеться у зверненні.

Звернення Володимира Зеленського до українців після телефонної розмови з Президентом Ісламської Республіки Іран Хасаном Рухані.

«У ці тяжкі дні я хочу сказати таке. Я поверну всіх загиблих близьким і рідним. Вони зможуть з ними попрощатися по-людськи. Ми гідно вшануємо їхню пам’ять. Всі винні будуть покарані», – звернення Володимира Зеленського до українців після телефонної розмови з Президентом Ісламської Республіки Іран Хасаном Рухані.

Geplaatst door Офіс Президента України op Zaterdag 11 januari 2020

На сайті Президента України оприлюднено інформацію про розмову Володимира Зеленського з Президентом Ісламської Республіки Іран Хасаном Рухані. В рамках розмови Президент Ірану попросив вибачення за трагедію.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також стало відомо, що тіла українців, загиблих в авіакатастрофі в Ірані, мають повернути вже наступного тижня. Офіційний Тегеран запевнив, що всі причетні до авіакатастрофи будуть притягнуті до відповідальності, а українській експертній групі буде надана вся необхідна підтримка.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: Reuters
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: Reuters

Нагадаємо, Іран опублікував звіт про причини аварії літака МАУ поблизу Тегерана

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо