Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує фанатів яскравими моментами з життя, публікуючи фото в соцмережі Instagram. Нещодавно парочка вирушила на відпочинок до Мексики, звідки тепер активно публікують сонячні світлі фото.

На новому знімку, який показала співачка, вона позує в еротичній позі на красивому пляжі. Позасмагати Настя вийшла в спокусливому салатово-жовтому купальнику, який красиво підкреслив соковиті форми і ідеальний загар на тілі артистки. Її волосся розпущене і майорить на вітрі, а на обличчі немає макіяжу, зірка уважно дивиться в камеру. У підписі до фото Каменських написала довгий пост про жіночність, а шанувальники почали обговорювати нову фотографію зоряної красуні.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.