Відома українська співачка Ані Лорак, яка в минулому році розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, часто радує публіку яскравими новинами з життя, публікуючи фото і відео в соцмережі. В цей раз зоряна красуня показала миле фото, яке було зроблено на прогулянці в американському Лос-Анджелесі, куди вона вирушила на відпочинок на новорічні свята.

Як видно, на прогулянку артистка вийшла в сірих спортивних штанях і білій кофтині, на ній кросівки, а через плече висить чорна сумочка. Волосся Лорак зібране в недбалу зачіску і покрите червоною кепкою, а на її обличчі нема макіяжу, вона мило посміхається в камеру. У коментарях фото шанувальники співачки припустили, що вона вирушила на відпочинок з молодим коханцем Єгором Глібом, а деякі навіть помітили у неї безіменному пальці обручку.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.