Глядачі найближчим часом не зможуть побачити нові випуски передачі Євгена Петросяна "Сміхопанорама". Причини того, що шоу пропало з телеканалів, поки що не повідомляються, проте деякі підозрюють, що справа в низьких рейтингах шоу.

"Сміхопанорама" виходить на екрани з 1994 року. Завдяки їй, свою кар'єру почали Максим Галкін, Сергій Дроботенко, Олександр Мороз і не тільки. Однак з кожним роком інтерес глядачів до передачі згасав і все частіше в ефір почали випускати старі випуски замість нових.

Євген Петросян, фото: 24tv.ua
Євген Петросян, фото: 24tv.ua

Почали ходити чутки про закриття передачі. Євген Ваганович поквапився спростувати заяву телеканалу. Він запевняє, перерва була вимушеною мірою у новорічні свята.

"Що ви, справді. Мова йде про січень, про ранковий блок "Росії-1", — здивувався артист. Зараз йдуть старі фільми, щоб заощадити гроші — там же не одна "Сміхопанорама". Я тільки що сам дізнався про це через те, що ви роздули. Я подзвонив на канал, мені пояснили так. Програма продовжує зніматися".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Так, останній випуск передачі побачили ще 29 грудня, а коли буде новий – не повідомляється.

Нагадаємо, подробиці весілля Петросяна і Брухуновой.

Як повідомляв Знай. ua, весілля Петросяна з Брухуновой точно порадує Степаненко.

Також Знай. ua писав, що ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.