Державна прикордонна служба України попереджає людей про завантаженість і великі черги на кордонах з країнами Європейського союзу. Так як після завершення новорічних та різдвяних свят в ЄС повертається багато українців, які тимчасово там проживають або навчаються. Про це повідомляє пресслужба ДПС.

Черги на кордоні

Так, для того, щоб розвантажити пункти пропуску і прискорити оформлення громадян було збільшено кількість працівників прикордонної служби. До того ж, суміжні країни відкривали додаткові смуги руху.

У понеділок, 13 січня, практично всі пункти пропуску розвантажені. Порівняно з вихідними днями, черги значно зменшилися. На окремих напрямках знаходиться незначна кількість транспортних засобів:

  • з Польщею: "Ягодин" - 10, "Устилуг" - 10, "Рава-Руська" - 10, "Грушів" - 20, "Краковець" - 30.
  • з Слоакией: "Малий Березний" - 10, "Ужгород" - 10.
  • з Угорщиною: "Тиса" - 15.

Також ДПС України просить громадян вибирати менш завантажені пункти пропуску для перетину кордону.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Черги на кордоні

Нагадаємо, що згідно з підсумками 2019 року Україна посіла 43 місце серед 200 країн у рейтингу паспортів світу.

Як повідомляв портал Знай.ua, розміри черг в автомобільних пропускних пунктів на кордоні між Україною та країнами Євросоюзу зменшуються.

Також портал Знай.ua писав, що з-за кордону до нас приходять багато різних історій, від неймовірно фантастичних і майже казкових, до історій з поганим ставлення до іноземців, і проблем з офіційним працевлаштуванням.