Принц Гаррі і принц Вільям заперечили чутки про те, що вони нібито перебувають у напружених відносинах. У спільній заяві герцога Кембриджського і герцога Сассекського відповідні повідомлення преси названі "образливими і провокаційними".

Така заява стала відповіддю на інформацію британської преси про те, що рішення герцога і герцогині Сассекских скласти з себе основні королівські обов'язки було пов'язане з "ворожим ставленням" принца Вільяма. Гаррі та Меган начебто зазнавали "постійного цькування" від герцога Кембриджського. У спільній заяві міститься чітке заперечення цієї інформації.

Меган Маркл та принц Гаррі, фото: GlobalLookPress
Меган Маркл та принц Гаррі, фото: GlobalLookPress

"Для братів, які приділяють особливу увагу темі душевного здоров'я, провокаційна риторика образлива і потенційно небезпечна", - йдеться в заяві.

Принц Гаррі та принц Вільям мають зустрітися з королевою Єлизаветою II та принцом Чарльзом у Сандрингемском палаці у Норфолку, щоб обговорити майбутнє герцога і герцогині Сассекских. Меган Маркл, яка зараз знаходиться в Канаді, повинна приєднатися до розмови телефоном.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Принци Вільям та Гаррі, фото: ukr.media
Принци Вільям та Гаррі, фото: ukr.media

Зустріч повинна стати кроком до визначення нового формату відносин герцога і герцогині Сассекских з королівською родиною. Старші члени королівської сім'ї будуть обговорювати, які гроші отримають принц Гаррі і Меган, чи збережуть вони свої титули і чи будуть вони виконувати які-небудь обов'язки.

Нагадаємо, Єлизавета II екстрено скликає королівську родину: що знову накоїли принц Гаррі та Меган Маркл

Як повідомляв портал "Знай.ua", непримиренні Маркл і Міддлтон не розмовляють вже пів року: що посварило герцогинь

Також "Знай.ua" писав, що Єлизавета ІІ викликала принца Гаррі "на килим": чи дозволить королева нову витівку Меган Маркл