Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне селфі, позуючи з легким денним макіяжем і примірявши кумедний червоно-білий в'язаний светр. Так, артистка зізналася, що "зійшла з глузду", адже переплутала вистави в яких повинна була грати.

"Все, я зійшла з грузду ))) Вчора їхала в театр грати вистава «Гамлет». Приїжджаю, а там «Текст» 🙈 Так, той самий безсоромний за Глуховським 😆 Добре хоч день і слова не наплутала ))", - розповіла цікаву історію Асмус. Фолловери не пройшли повз: "Бажаю Вам сил і міцного здоров'я ❤️", "Христинка Ви красуня❤️🌹", "ого як багато вистав! ще й знімаєтеся напевно паралельно😄", "Дуже молодо виглядаєте 👍", "Красуня 😍😍", "Ви прекрасні 😍😍😍", "Очі реально як 2 блакитні озера💐".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.